invers Software

Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil Recent Messages

Chyby Soft-Ripingu

Autor Roman LINDA 
Roman LINDA
Chyby Soft-Ripingu
24 years ago
Mám docela problém s prùhledností na obrazovce a na osvitce. Maskoval jsem vektor a bitmapu tak aby bitmapa pøekryla vektor, poèítal jsem že mi proleze v dírách, kde je bílá, ale on z osvitu vypadl tak, že vektor byl nahoøe a zcela zakryl bitmapu. Tak nevím co s tím. Mùžu film zaslat a soubor taky.
Roman
Petr Jandík
Chyby Soft-Ripingu
24 years ago
========
Mám docela problém s prùhledností na obrazovce a na osvitce. Maskoval jsem vektor a bitmapu tak aby bitmapa pøekryla vektor, poèítal jsem že mi proleze v dírách, kde je bílá, ale on z osvitu vypadl tak, že vektor byl nahoøe a zcela zakryl bitmapu. Tak nevím co s tím. Mùžu film zaslat a soubor taky
============
Pokud mi soubor ev. film pošlete, podívám se na to. Pokud vám vylezlo nìco jiného, než jste pøedpokládal, zkuste si pøeèíst kapitolu a maskování - viz odkaz.
Roman LINDA
Chyby Soft-Ripingu
24 years ago
Dìkuji za odpovìd(, ale mám dojem že to bude specifikum daného soboru, nikdy jindy se mi to nestalo. Maskování znám a rád ho používám, je to unikum Calamusu, které mu asi nikdo nevezme, hlavnì pravá prùhlednost je výborná-na tu se PS nezmùže ani ve verzi 4. Film a soubor pošlu.
Ještì jednou dík.
Roman
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci.

Přihlaste se zde

top top

© 1998–2024 invers Software. All rights reserved. | Privacy
| Did you find translation errors in this page?