invers Software
 
Welkom! Log in Registreer een nieuw account Recente berichten

Geavanceerd

'n Veertje2 / NADAT2

Gepost door Paul Pasveer 
Paul Pasveer
'n Veertje2 / NADAT2
18 jaren geleden
Zo, 'n Veertje2 ligt in de digitale kiosk. ([www.calamus.net]). Deze keer staat er een manier in om zonder zoekjokers (dus met Eddie Light) een inhoudsopgave te maken. Ook wordt er uitgebreid ingegaan op het werken met voet- en eindnoten. Verder een groot artikel over het converteren van Calamus-pagina's naar HTML, zodat je echt WYSIWYG op internet kunt publiceren.

De Calamus-gebruikersdag voor Nederland en Belgie, NADAT2 wordt op 25 januari 2003 gehouden. Op deze dag kunnen vragen over de artikelen in 'n Veertje uitgebreid beantwoord worden, begeleid door demonstraties hiervan.
Wij proberen nog een interessant programma op te zetten voor deze dag. Als iemand hiervoor suggesties heeft, dan zijn deze van harte welkom bij mij: stipwerk@wxs.nl. In ieder geval heeft Ulf Dunkel toegezegd om te komen, hopelijk met nieuws over de nieuwe mogelijkheden van Calamus in te nabije toekomst. Verder kunnen demonstraties (workshops, voor wie z'n computer heeft meegenomen) plaatsvinden van diverse modules, tips en trucs.

NADAT2 wordt gehouden bij MABN, Willem Barentzstraat 25 in Schiedam. Dat is erg plezierig, want dat is een van de zeer weinige plaatsen in Nederland (misschien wel de enige) waar ze zowel Calamus als de hardware hiervoor verkopen, EN ze stellen hun faciliteiten gratis ter beschikking!

- Paul Pasveer
Re: 'n Veertje2 / NADAT2
17 jaren geleden
avatar
Hooi Paul,

heb je nog foto's en teksten voor mij van NADAT 1 + 2 om een NADAT hoofdstuk in de Nederlandse Calamus website aan te maken?Grüße / Greetings / Groetjes / Salutations,
Ulf Dunkel · invers Software
Re: 'n Veertje2 / NADAT2
17 jaren geleden
Hallo Ulf,

> heb je nog foto's en teksten voor mij van NADAT 1 + 2 om een
> NADAT hoofdstuk in de Nederlandse Calamus website aan te
> maken?

Het is onderweg.

- Paul
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen

Online Gebruikers

Gasten: 3
Record aantal gebruikers: 2 op 24 April 2019
Record aantal gasten: 1049 op 26 December 2019

top top

© 1998–2020 invers Software. All rights reserved. | Privacy
Questions about this page? | Did you find translation errors in this page?